Aronia to jeden z polskich superfoods - ten niepozorny owoc o cierpkim smaku jest niezwykle bogaty w antocyjany, flawonoidy, katechiny i leukocyjany, które działają wymiatająco na wolne rodniki. Jeśli poszukujesz sposobu na to, jak spożywać więcej tego typu składników, sięgnij po miód o smaku aronii. To niezwykłe połączenie polskiego, wysokiej klasy miodu z liofilizowanymi owocami. Liofilizacja, nazywana również suszeniem mrozem, pozwala zachować maksimum zdrowotnych właściwości i smaku w owocach. I to czuć, kiedy sięga się po miód o smaku aronii - unikalne połączenie słodyczy, kwasowości i odrobina cierpkości nadają temu produktowi wyjątkowego charakteru. Użyj go do smarowania gofrów, naleśników czy kanapek, albo po prostu posłodź nim wybrany napój i ciesz się falami zróżnicowanego smaku, które zaleją Twoje podniebienie.